Nellie på besök

Det var fullt upp igår, jag hade en inlämningn av en rapport och det blir alltid en hel del småjusteringar innan man är helt nöjd. När arbetet var inlämnat och klart åt vi lite middag innan vi drog iväg på agility. Fredag kväll är lagom för vi är helt ensamma och nu när vi har en lånebil de här dagarna var det enkelt att ta med båda hundarna. Vi passar Olas föräldrars hund Nellie till idag och det var roligt att göra något extra med henne.
 
Pi körde mestadels men mellan varven fick även Nelie testa på några hinder. Hur det såg ut kan ni se i filmen här under. Visst är hon duktig!
 
Pi var som vanligt, ville dra en sväng i början men sedan var hon duktig. Vi börade med att köra lite tunnlar och gungan för att få lite fart och för att det skulle vara roligt. Sedan jobbade vi på lite olika byten kring ett hinder, Pi tycker det är jätteroligt att "tröggla" med ett hopphinder, och det gör jag med. Det känns som en träning där hon annars skulle tröttna fort, men icke, det är alltid lika roligt när det blir rätt (eller fel).  
 
Däremot var det inte lätt att hitta en parkering igår. Vi var tillbaka vid midnatt och den parkeringen vi hade innan vi åkte var självklart upptagen, inte konstigt eftersom den är gratis. Vi kollade runt på de möjliga gratisställena i närheten men alla var upptagna. Vi kollade den någorlunda billiga dygnsparkeringen men den var också full. Tillslut bestämde vi oss för att ta parkeringen nära oss, den är billig fram till klockan sju innan den blir jättedyr. Men när vi skulle betala visade det sig att den inte tog visakort. Vi fick åka runt och leta ännu mer innan vi fick en parkering en bit bort som vi fick stå på gratis fram till sju. Det var till att gå upp tidigt idag och ställa bilen på fyratimmarsparkeringen.
 
Resten av helgen ser ut att bli lugn. Vad gör ni i helgen?

Kommentarer:

1 Christina:

Skulle ha sått lite sallad dill persilja å morötter men med spöregn ä dä inte kul, söndag fpr det bli en tur till mamma på morsdag.;)

Svar: Ja det har varit dåligt odlingsväder i Göteborg också. Jag har ringt mina samtal idag :) får bli så när man bor långt bort
piochmalin.blogg.se

2 Christina:

Va duktig Nellie va hick ju galant.

Svar: Ja :)
piochmalin.blogg.se

Kommentera här: