Nyfunnen korg

Pi hittade en ny plats igår. Vad tycks? Själv tyckte hon att det var en jättebra plats där i bananlådan på ett par gardiner. När jag såg det hämtade jag kameran direkt och skyndade mig att ta bilderna även om jag visste att kvaliteten inte skulle bli på topp med taklampan som enda ljuskällan och utan stativ. Men jag ville hellre få en sämre bild som visar än ingen bild alls, man vet aldrig när Pi får för sig att flytta på sig. Hon låg dock där längre än väntat, gillade sin nyfunna korg.
Nu funderar jag på om jag skulle kunna göra om en bananlåda till en hundkorg, jag tror det skulle vara uppskattat. Kanske kan bli ett projekt till senare i höst, jag måste klura lite på hur hon vill ha det först. Men om jag löser det på något bra vis kommer det självklart komma upp på bloggen.
 
Ha en bra fredag!

Lördagspromenad

Idag gick jag och Ola en liten extrapromenad där i vanligtvis inte går. Det var härligt för eftermiddagssolen lyste och höstkylan fanns i luften. Pi var självklart med men hon som annars är väldigt fotogenisk ville inte ställa upp som modell idag. Jag lyckades i alla fall få en bild där hon både är i fokus och inte vänder bort huvudet. Men oavsett bilderna var det en bra promenad!

Solrosor i september

Idag slog solrosorna ut! De var väldigt efterlängtade och i mitten av september tycker jag att det verkligen är dags. Ifjol var de nästan utblommade i mitten av augusti. Bättre sent än aldrig.