Vårtecken

Även om jag älskar vintern har jag ingenting emot den härliga solen som kommer under vårvintern. Idag är det en sådan dag, där solen värmer. 
Efter promenaden med Pi och Flisan ville inte ens Pi gå in, det om något är ett vårtecken. Jag satte mig ute med dem ett tag och lyssnade på fågelkvitter medan solen lyste oss i ögonen. 
Pelle var också med, ibland i knä, ibland bredvid och ibland tog han sig en liten tur innan han kom tillbaka. Fler dagar som den här tack. 

Jobbiga dagar

Det har varit väldigt jobbiga dagar på senaste tiden... Som jag skrev på bloggen var jag på begravning i lördags, i söndags dog Nellie (hunden till Olas familj) och eländet avslutades med att min farmor dog i måndags. Det har varit världens sämsta långhelg!

Farmors syster

Igår var det begravning för farmors syster. Hon blev 91 år, gammalt med vanliga mått mätt men för den släkten är det normalt. Hon var ganska ofta hos farmor och därför har jag träffat henne flera gånger. Hon var precis lika envis som farmor. En gång när jag var där hade de en lång diskussion om vad som är störst, en kaffesked eller en tesked. Det var riktig syskonkärlek mellan de två.
 
Det var som det alltid är på begravningar, sorgligt men skönt när det är över. Jag fick träffa lite släkt som jag inte träffar så ofta, de var många syskon och då blir det en ganska stor släkt. När jag kom tillbaka efter begravningen var jag jättetrött så jag sov en sväng innan maten. Det blev en väldigt kort dag för mig. Bilden ovan är från 2013, jag tyckte att den var lagom fridfull till det här inlägget.