Sen midsommarhälsning

Här kommer en sen midsommarhälsning med aningens vissen midsommarkrans.

Äntligen agility

Nu har kursen i agility startat och det är jätteroligt att vi är igång igen! Pi var jätteduktig nu under den första gången och när det blev fel var det på grund av mig. Hon lyssnade mycket bättre än hon brukade, jag tror att hon också tyckte det var extra roligt att vara igång igen. Ola var med och filmade oss, det är bra för då ser jag så tydligt vad jag gör för fel. Det är även roligt att det blir till små filmer att visa här på bloggen.
På onsdag är det nytt kurstillfälle men vi ska försöka komma dit imorgon och träna lite extra, det är ju så roligt!
 

Båttur

Jag var med pappa till Flatsjön när han skulle fiska och i båten fick både Lupus och Pi plats. Lupus satt jättefint och tittade sig omkring.
Vi tog vägarna förbi ett måsbo när pappa rodde ut. Tre ägg varav ett höll på att kläckas, tur att jag har bra zoom på objektivet så att vi kan se det. 
Vi såg flera vak men mer blev det inte. Pi tyckte det var roligt tills att båten stannade. Hon satt i mitt knä och vädrade och skakade, det började blåsa och blev väldigt kallt. Typiskt när det var vindstilla när vi åkte. Om vi kommer lite mer i tid nästa gång tror jag att jag stannar i land och tar bilder på omgivningen i solnedgång istället.