Brattfallet

Igår gjorde jag, Ola och hans pappa en liten halvdagsutflykt till Brattfallet. Jag hade inte varit där tidigare och det var häftigare än jag hade trott. 
Det var många runda stenar i ån och det kändes som att vattnet var ganska lågt nu. 
Ola hjälpte mig att ta kort på mig när jag satt nära kanten, det var riktigt långt ner så jag var tvungen att ta det försiktigt.
Vi gick inte den stora leden, den sparar vi till en annan gång. Istället gick vi strövrundan på 2 km och den började med att följa ån uppströms. Precis innan vi vek av från ån kom vi till den här uppdämningen.
Pi var självklart med och hon tyckte det var jätteroligt med promenad på nytt ställe.
När vi vek av från ån gick vi förbi en pytteliten tjärn som såg väldigt höstig ut i färgerna. Efter det kom vi in i tallskog med vitmossa på marken.
När vi kom tillbaka till bilen valde vi att gå nedströms och över bron som syns till väster. Väl över på andra sidan tog jag mig ut en bit mot vattnet och fick några bilder med längre slutartid.
Som jag redan nämnt kommer vi komma tillbaka hit någon gång, antagligen under en anna tid på året. Vi vill testa den längre slingan också.
 
 

Nellie

Om Nellie fortfarande levt hade hon idag fyllt 13 år. Därför har jag idag samlat ihop mina bästa bilder på henne.
 

Nyklippt

Under kvällen i förrgår bestämde jag mig förr att boka en klipptid och det fanns en ledig redan igår. Nu är håret ca en decimeter kortare och det är så skönt, håret känns mycket friskare nu. Jag och Ola gick ut i skogen för att ta några bilder medan håret fortfarande var någorlunda fixat. När jag nu kollar igenom bilderna ser jag att det inte längre var så fixat som jag trodde, men bilderna visar istället hur jag antagligen kommer att se ut framöver.