Rörelse

 
Amanda som driver bloggen Spontan har börjat med en fotoutmaning där hon en gång i månaden ger ett tema att fotografera utifrån. Den här månadens tema är rörelse och jag visste med en gång att jag ville göra något med Pi.
 
Mitt första försök var då bilderna i förra inlägget togs men där blev det frusna rörelser. När jag kom tillbaka till Sunne under påsk hade det snöat och vi testade att låta Pi springa mellan mamma och pappa efter att solen hade gått ner. De biderna jag fick nu blev mycket mer likt min vision med en suddig Pi mot en enfärgad bakgrund.

Springbilder

Jag säger glad påsk med lite hundbilder. Först ut är det lite bilder på min brors hund Bischa, nu är hon 4 månader och vad fort hon växer! Jämför bara med här eller här.
Jag hade en viss bild i huvudet som jag försökte få fram på kameran, det blev många försök.
Efter att Bischa hade sprungit några varv bytte vi ut henne mot Pi. I sann Pi-anda skulle hon göra en min när jag ställde in fokus på henne.
Det blev i alla fall en aktionbild med henne.
Bischa testade några fler gånger, tyvärr var de bästa bilderna på henne ur fokus. Men söt är hon oavsett!
Det hela avslutades med några trick med matte. 

En ny korg

I helgen rensade jag och Ola ur vindsförvaringen och det kom fram en del kläder som bara åkte upp dit när vi flyttade. Nu har jag gått igenom alla mina kläder, det har blivit två kassar med sånt jag inte längre använder och en låda med sånt som det inte är säsong för nu. Den nämnda lådan är den ovanför. När jag precis hade lagt ner allt som inte är vårkläder i den kom Pi fram och sa att hon ville testa.
Hon sa att lådan är nu hennes och i skrivande stund ligger hon fortfarande kvar där. Jag får helt enkelt se när jag får tillbaka lådan...