Cykelutflykt i vårvädret

Nu har vi fixat våra cyklar och när det var ordentligt vårväder passade vi på att göra en cykelutflykt i söndags. Pi sprang bredvid min cykel, hon tycker det är så roligt. Vi cyklade till Alster, det är cirka tre kilometer från oss. Där parkerade vi cyklarna och gick en bit på Frödingleden till Gunnerud.
Jag bodde i Gunnerud i Sunne, inte samma Gunnerud men ändå roligt att tala om för föräldrarna att jag skulle gå till Gunnerud.
Efter att ha kommit till Gunnerud kom vi in i skogen på vägen tillbaka, efter att ha gått mer öppet på vägen dit.
Jag försökte få Pi till att vara modell, det var inte så aktuellt enligt henne och allt jag fick var när hon lipade. I slutet utav promenaden kom vi närmare Alsterälven. 
Älven var brun men det gick ändå att se en bra bit ner. 
 
Efter promenaden cyklade vi tillbaka och Pi vilade upp sig i solen.
 

Hundmöten

Precis som lovat kommer nu den sista omgången Bischabider från förra helgen. Den här omgången bilder är på två hundmöten. Det första med Pi.
De hade redan hälsat på varandra men nu var de lösa tillsammans. Som alla andra valpmöten tyckte Pi att det inte var roligt, hon ville som vanligt inte ha något att göra med valpen och ignorerade Bischa så gott hon kunde.
Bischa däremot tyckte det var intresant med Pi och hon ville inte ignorera henne. Vi har alltid en liten förhoppning att Pi ska vilja leka, någon enstaka gång bestämmer hon sig för det. Men det var inte en sådan dag idag.
Efter ett litet tag bytte vi ut Pi mot Milla. Milla vill jättegärna leka med Bischa.
Bischa fick ibland ta små vilopauser i lekandet.
Bischa tyckte att den här hunden var mycket roligare att leka med. 
Nu fick det vara någon med så att Milla inte råkade leka för hårdhänt. De här två kommer antagligen ha väldigt roligt med varandra när Bischa blir lite större. 
När det blev dags för Bischa att åka hem plockade husse upp en väldigt trött hund som inte tyckte sig vara färdiglekt.
 

En elva veckor gammal Bischa

De här bilderna har funnits på kameran i över en vecka utan att jag har kunnat flytta över dem till datorn och redigera dem. Min dator har varit helt full och äntligen fick vi igång våran externa hårddisk så jag kunde skapa lite extra plats. Det blev väldigt många bilder på Bischa den här gången och därför har jag valt att göra två inlägg. 
Det var snöigt och fint, solen började närma sig horisonten och det fanns allt som behövdes för vintriga valpbilder. Bischa var här elva veckor och det var mer fart på henne nu när hon hade blivit lite större.
Jag gillar bilden till vänster, en liten valprumpa.
Hon sprang mycket fram och tillbaka. Det var roligt att jaga husse när han sprang. När hon sprang mellan olika personer var det full fart redan från start. Jag tycker det är sött hur tydliga hennes små trampdynor är mot den vita pälsen.
Som det kanske redan märks fick jag många springbilder.
Det var inte full kontroll på kroppen än, ibland kunde det bli lite sladd. 
Det var alla bilderna för den här gången. Om ni vill se bilder på en ännu yngre Bischa finns de i det här inlägget.