En liten skogsutflykt

Igår var vi ute på en liten skogsutflykt med Pi och My. Efter en pytteliten promenad kom vi fram till en tjärn där vi la ut picknickfilten och My fick gå lös och utforska på egen hand.
Det fanns mycket att undersöka, speciellt de små vita tussarna på ängsullen (tror den heter så) var extra intressanta.
Pi la sig i gräset vid tjärnen och mådde gott...
...till att My kom och använde henne för att gå på, men det gick bra det med.
Jag tränade lite med korv och det tyckte My var gott.
Självklart fick Pi utav sitt godis och hon var med så fort My fick något.
När vi valde att gå hem hade vi en tröttare hund än när vi kom dit och det märktes att My tyckte utflykten var kul!
 

1 vecka

Nu har vi haft det här lilla busfröt i en vecka och idag hade jag med mig kameran på kvälspromenaden för att få några valpbilder. Det var aningen mörkt men tillslut fick jag några dugliga bilder, My är inte stilla länge nog för några längre slutartider.
Med My är det antingen av eller på och det är mycket bus i henne. Hon leker mycket med oss eller själv, Pi vill inte leka men de sover närmare och närmare varandra för varje dag som går. My tycker om att leka med gummileksaker, hon har ärvt några från Pi. Det enda Pi har gjort med dem är att städa undan dem som träning, nu kommer de till mer användning.
My tycker om att plocka upp pinnar när vi är ute och går, vi tycker det är så sött med en liten hund med en lång pinne.
Den här veckan har vi mestadels skapat relationer, mycket leka och gosa tillsammans. Vi har börjat träna på kontakt och My tycker det är lite klurigt men hon blir bara bättre och bättre. Pi tycker att träningen är väldigt bra för varje gång My gör rätt får Pi också godis. Det är kul att se hur de blir bättre kompisar hela tiden!
 

Välkommen My

Nu är hon här, My. Igår hämtade vi henne och kom hem sent igår natt men idag har vi fått tid att bara vara. Igår var hon jätteduktig i bilen, det var inga problem alls. Vi gjorde en paus hos mina tidigare arbetskollegor som bodde efter vägen, där vi fick mat alla tre innan vi fortdatte till Sunne för att träffa Pi.
Pi har varit ungefär som vi gissade att hon skulle vara med valpen. När vi kom till Sunne nosade Pi på My men sedan ville Pi mest att vi skulle gå och lägga oss. Hon är med men vid sidan om, i skrivande stund ligger My och sover bredvid mig i soffan och Pi sover nedbäddad på sin kudde två meter bort. Pi ligger ofta i sängen men så fort vi behöver ut med My vill Pi med. My är ganska nyfiken på Pi men när hon kommer nära går Pi därifrån. Det ska bli intressant att se hur deras relation utvecklar sig framöver.
Jag har inte tagit så många bilder än idag, inne blir bilderna lite sådär. Vi har varit ute på många småpromenader och när vi gick ut för att sitta ett tag på gräsmattan förut kom åskan så vi gick in ganska snabbt.
Det är i alla fall ett litet busfrö vi har att göra med. Det ska bli roligt att få lära känna henne ännu bättre de närmaste dagarna, upptäcka vad det är för en liten krabat vi har fått hem!