Kalender, som jag vill ha den

Till mig och Ola har jag fixat en kalender, eller i alla fall börjat på en. Jag har lagt in det som jag tycker är viktigast och behändigt att ha i. Det kommer ta tid innan det är klart, men det kommer bli bra när det väl är helt klart.
Jag har fixat/ska fixa allt själv från alla streck och texten på månaderna till mindre bilder. Jag har valt att ha ett dubbeluppslag för varje månad där varje dag får en liten ruta. Här i ska vi skriva sånt man vanligtvis skriver i en kalender. För att få lite mer liv i den har jag gjort (två hittills) bilder vid uppslagen med några akvarellpennor jag köpte häromdagen. Det var till och med mycket roligare att måla än jag trodde.
Mellan månaderna har jag gett varje vecka en sida och de är till för pomodoros. Pomodorotekniken är en fokuseringsteknik som i korthet går ut på listor och att fokusera på en sak under en viss tid. Veckosidorna är därför anpassade för att skriva sådana listor på. De här sidorna blir mer som ett hjälpmedel under veckan och är inte menade för översikt. 
 
Som sagt har jag inte hunnit speciellt mycket än, men eftersom det tar ganska lång tid kommer jag jobba på den lite då och då. Det är väldigt roligt och mitt mål är att först bli klar med rutnätet för varje månad och sedan vara någon vecka i förväg. Jag tror det kommer bli bra.