En bra start på en bra helg

Olas föräldrar är på besök hos oss under helgen . De kom på eftermiddagen idag och hade med sig väldigt god fredagsmat från Laxbutiken. Pi blev jätteglad när de kom och sedan när de även hämtade Nellie (deras hund) från bilen blev det fart på båda hundarna. De var riktigt glada att träffa varandra igen, det har varit sedan julledigheten de senast såg varandra.
 
Eftermiddagen har varit en handlingstur, väldigt uppskattas av oss eftersom vi inte har någon bil. Vi har en närbutik men den är inte speciellt bra för storhandling, nu fick vi lyxen att åka bil till storaffären istället för att gå. (Speciellt praktiskt när vi ska köpa toapapper.)
Det var sju olika sorters lax och räkor på det. Det var riktigt, riktigt gott, vi äter inte speciellt mycket fisk vanligtvis och det gjorde laxen extra god. Det fanns spännande smaker på laxen men inte så lätt att komma ihåg vad det var. 
Även bröd från ett nyöppnat bageri i Karlstad kom med ända ner till Göteborg, det tackar vi för.
Såhär ser det ut nu medan vi sitter i soffan och vilar oss efter veckan. Jag har avslutat med några senar kvällar i skolan och det känns skönt med helg. De fina rosorna fick jag av Olas mamma, blommorna passar bra på köksbordet. Imorgon har vi lite planer, en sväng på stan och kanske även en utflykt med hundarna. Vi får se hur det blir. 
 
Hoppas ni får en bra helg!