Välkommen My

Nu är hon här, My. Igår hämtade vi henne och kom hem sent igår natt men idag har vi fått tid att bara vara. Igår var hon jätteduktig i bilen, det var inga problem alls. Vi gjorde en paus hos mina tidigare arbetskollegor som bodde efter vägen, där vi fick mat alla tre innan vi fortdatte till Sunne för att träffa Pi.
Pi har varit ungefär som vi gissade att hon skulle vara med valpen. När vi kom till Sunne nosade Pi på My men sedan ville Pi mest att vi skulle gå och lägga oss. Hon är med men vid sidan om, i skrivande stund ligger My och sover bredvid mig i soffan och Pi sover nedbäddad på sin kudde två meter bort. Pi ligger ofta i sängen men så fort vi behöver ut med My vill Pi med. My är ganska nyfiken på Pi men när hon kommer nära går Pi därifrån. Det ska bli intressant att se hur deras relation utvecklar sig framöver.
Jag har inte tagit så många bilder än idag, inne blir bilderna lite sådär. Vi har varit ute på många småpromenader och när vi gick ut för att sitta ett tag på gräsmattan förut kom åskan så vi gick in ganska snabbt.
Det är i alla fall ett litet busfrö vi har att göra med. Det ska bli roligt att få lära känna henne ännu bättre de närmaste dagarna, upptäcka vad det är för en liten krabat vi har fått hem!

Kommentarer:

1 Angelica Wåhlin:

Dör, vilken liten sötnos!

Svar: Ja, visst är hon :)
piochmalin.blogg.se

Kommentera här: