Längdskidspremiär

 
Fredag till lördag var vi upp till Sunne och under lördagen åkte jag längdskidor, min syster och hennes kille var också med. Pi, My och Milla var också med ut i skogen.
I början fick Pi dra mig och Milla drog min syster, My är för liten för att dra så hon fick springa lös. Som tur var gick det varken fort eller blev någon långtur så My kunde bli med. Pi älskar att dra, när jag fick selen på henne och började åka var det sträckt koppel rakt fram hela tiden.
 
Vi åkte inte speciellt långt på första turen, det var mestadels lite lutning uppför och vi tog en liten fotopaus/fikapaus där alla hundarna fick bli lösa. På bilden här ovanför har jag slängt ut lite godis för dem att leta upp.
 
Till vänster är min syster och Milla. På högra bilden är My högst upp och Pi längst ner. Det är väldigt lätt att se skillnad på dem genom att titta på öronen... My har flygiga öron, när hon var mindra tejpade vi dem med lite häftmassa som vikt ifall det kansek skulle hjälpa lite, men hennes öron vill inte ligga ner. Hon ser lite roligt ut med öronen åt lite olika håll och oftast är de inte så uppstående som på bilden, det blir så när hon tittar upp mot oss.
 
Självklart skulle det även lekas med Milla, det är helt klart favoriten hos My.
 
Milla tycker det är gott att ligga i snön till skillnad från mina hundar...
 
Jag fick agera matta under pausen för även om det endast var någon enstaka minusgrad blev det kallt för dem när vi blev lite mer stilla.
 
Nu är vi tillbaka till radhuset och jag har två nöjda hundar efter en rolig Sunnetur.