Från snö till slask

Helt otroligt, igåt var det helt vitt i Göteborg. Snön kom egentligen under lördagen och då var det ordentlig kramsnö som kom och la sig över området. På söndagen hade det blivit ännu kallare och det var inte ens kramsnö längre. Härligt tyckte vi som passade på att ta några kort utomhus. 
 
Till agilityn har vi fått i läxa att Pi ska lära sig gå runt saker. Kamerastativet fungerar alldeles utmärkt som gå-runt-rekvisita och vi har även använt det inne i lägenheten. Vi filmade lite för att ni ska få se hur det ser ut just nu, Pi har börjat att förstå poängen men jag måste fortfarande vara ganska nära stativet. Tyvärr har min dator krånglat med laddandet av bilder och därför kommer filmen vid ett senare tillfälle istället.
Efter allt tränandet ville Pi även göra något som hon kan riktigt bra, gå på mina fötter. Hon tycker verkligen om det här tricket.
Precis när vi hade kommit igång kom det en katt ut för att fotograferas med snön. Till en början märkte inte Pi den, men när hon väl hade gjort det hade Pi stenkoll på den.
 
Tyvärr har det regnat hela dagen idag och det är inte mycket snö kvar, det kommer eventuellt finnas en hel del halkmöjligheter imorgon där snön har blivit is. Vi får se om jag skriver om något fall eller om det har gått bra.

Kommentera här: