Regnig agilityträning med massa hundgodis

Först var vi iväg och köpte en massa hundgodis till Pi igår. Pi fick bli med på turen som omfattade buss, spårvagn och buss innan vi var framme. För att veta vilket godis som skulle gå hem köpte vi en provsmakarpåse först med två godisar utav varje, den kostade 1.77 kr. När vi hade fått mer koll på vad Pi gillade köpte vi en hel del och lite andra saker också. 
På kvällen åkte vi till träningsplanen och tränade. Målet för oss den här gången var att Pi skulle helst vara nära oss och även träna lite extra på tunneln, det var första gången vi tränade i regn och det skulle bli intressant att se hur hon reagerade. Eftersom hon helst inte skulle sticka gjorde vi banan väldigt lätt i början med en raksträcka bestående av hopp, hopp, tunnel och hopp. Det gick jättebra och då utökade vi med en böjd tunnel. Ola filmade en del av vad vi gjorde. Det sista klippet blev helt ofokuserat men jag valde ändå att ta med det för att visa hur vi gjorde banan i slutet.
 
I slutet stack hon en liten sväng men kom ganska snabbt tillbaka när jag tog fram en banan. Sedan ville hon inte träna mer, hon var bara hos husse under taket och vi kände också att det var färdigtränat. Vi plockade ihop och åkte hem, vi var alla trötta och blöta vid det här laget. Kvällen avslutades med ett programm från vetenskapens värld som jag somnade till.

Kommentarer:

1 Sara Åkerlund:

åh, det verkar så roligt med agility!

Svar: Ja det är superroligt :)
piochmalin.blogg.se

Kommentera här: