Långpromenad

Idag testade vi att gå en långpromenad vi inte hade testat innan. Vid eljusspåret finns det en avstickare som blir 7,5 km lång, den testade vi idag. Pi fick ha selen på sig och långlinan efter, så fick hon springa lite "lös". Det var en bra långpromenadsträcka, den började med ganska mycket uppför utan att vara alltför jobbig och avslutade med att vara behagligt nedför under de sista 5 kilometrarna. 
 
Pi var duktig, som hon alltid är när vi är på nya ställen. När vi kom av eljusspåret lät vi henne springa lite längre ifrån oss och det tyckte hon var roligt, men hon stannar och väntar på oss när vi kommer ur synhåll. Vi fick även många inkallningnar att träna på, Pi sprang i princip idioten under promenaden. Det var väldigt lugnt under sträckan, en motionär sprang förbi och då hade vi Pi inkallad hos oss. 
 
Jag hade med mig kameran för att få några bilder. Det var väldigt mörkt idag så kvalitén på bilderna blev inte den bästa, det fick bli små bilder istället. Det syns ändå att någon hade det väldigt roligt i skogen.

Kommentera här: