Nytt hem

Vi har köpt radhus! I början av januari flyttade vi till ett radhus i Kristinehamn. Vi trivs jättebra men det tar tid att komma iordning ordentligt. Jag har fått mycket närmare till jobbet och Ola har ganska bra pendlingsmöjligheter till universitetet i Karlstad. 
 
Hundarna trivs också jättebra! Vi har en kamin och där ligger Pi stationerad så fort vi eldar. My tycker om att det finns ytor att leka på. Vi har bra promenadstråk precis bredvid och vi får träna på många hundmöten med My. 
 
Det vi fortfarande letar efter är någonstans i rilig tid att åka till för att låta hundarna springa lite lösa. De lyssnar hyffsat bra, men skulle det springa en hare framför Pi så skulle hon antagligen tillfälligt bli "döv" och springa efter. Därför skulle det vara skönt med lite marginal till någon stor väg. Och My har varit väldigt bra på inkallningen hittills men den har inte testats mot några större distraktioner. Så om det inte är fullt med folk och hundar skulle det vara bra. Vi fortsätter att leta.
 
Innan vi flyttade passade vi på att åka till den grusvägen vi brukade gå på i närheten av Skattkärr och tog med kameran när hundarna fick springa lösa.
 
Vi kom ut till myren innan vi vände.
 
My på myren.

Kommentera här: